Jannie er ansat i EDC Ejendoms Centret, som ejendomsmægler, og har været dette siden juli 2015. Jannie har tidligere været praktikant hos EDC, og under hendes uddannelse som finansøkonom, forsatte samarbejdet. Hun arbejder til dagligt i butikkerne i Beder og Odder, men vil primært være at finde i butikken i Beder.

Jannie havde på finansøkonomen ejendomshandel som speciale. Nu går hun på Erhvervsakademi Aarhus og tager en akademiuddannelse, med målet om at blive ejendomsmægler. Til dagligt beskæftiger hun sig med sagsbehandling, annoncering i aviser, udstilling og salg.  Jannie har gennem tidligere erhverv stor erfaring med kundeservice. Hun prioriterer at kunderne skal have den bedst mulige service samt føle sig trygge i forbindelse med køb og salg. Dette begrunder hun med at det ofte er en meget personlig ting, og en stor beslutning for kunderne. Det er derfor også vigtigt at kunderne bliver inddraget i så meget som muligt. Jannie mener at man altid skal sætte sig i kundernes sted.

Når du møder Jannie vil hun altid være smilende og i godt humør. Hun vil prøve at sætte sig mest muligt i dit sted, for at hjælpe dig så meget som muligt!

’’Det er vigtigt for mig at kunderne føler sig trygge og føler at vi yder 110 % for at hjælpe dem med at komme godt videre’’

Jannie Mailand
Ejendomsmægler MDE
Mobil: 21 30 12 63
E-mail: jannie@edc.dk