Når du kommer ind i vores butik på Strandkærvej vil du møde Kasper, som er ansat som sagskoordinator og skal i gang med uddannelsen til ejendomsmægler hos EDC Ejendoms Centret.

Her sidder han som koordinator og har det samlede overblik over forretningens aktiviteter. Som koordinator beskæftiger Kasper sig med alle faser af bolighandlen, men hovedsageligt salg og førsagsbehandling og derved den første kontakt med kunden.

Kasper er uddannet markedsføringsøkonom og indkøber, men har nu fået muligheden for at tage uddannelsen til ejendomsmægler, som han ser rigtig meget frem til. Her glæder han sig til at kunne tilbyde kunderne en god service og oplevelse ved køb eller salg af hus. Kasper er født og opvokset i Horsens, og har derfor et godt lokalt kendskab. 

Under uddannelsesforløbet vil han kunne findes i butikken, hvor han lærer alle de gode værktøjer, som er med til at give kunden en god oplevelse.

Kaspers arbejde står for, Service, punktlighed og at gøre tingene rigtigt første gang. Han glæder sig til at byde dig velkommen i butikken på Strandkærvej.

Kasper Bach Jørgensen
Salg og vurdering, Ejendomsmægler MDE
Mobil: 61 70 70 12
E-mail: kajor@edc.dk