Lars Ree er ansat som ejendomsmægler i vores afdeling på Nørregade i Horsens, og beskæftiger sig med vurdering og salg af ejerboliger. Lars er født og opvokset i Horsens og har dermed et godt lokalkendskab. Lars har gennem sine godt 20 års erfaring (herunder med års ledererfaring) og brede finansielle baggrund fra bank- og realkreditbranchen - fingeren på pulsen med udviklingen på det lokale boligmarked samt landsbyerne, der grænser op til Horsens.

For Lars er initiativ og troværdighed vigtige værdier i det daglige arbejde med både sælgere og potentielle købere i centrum. Det er en af de vigtigste beslutninger, der skal træffes i sælgers og købers liv. Så begge parter skal føle en imødekommenhed og professionalisme, når den vigtige beslutning skal tages.

”Jeg forsøger at møde køber og sælger, hvor de er, og gør en indsats for, at de skal føle sig hørt, forstået og godt behandlet. Når sælger og køber er tilfredse med forløbet, vender de tilbage, når de skal sælge og købe bolig igen og ønsker at henvise andre sælgere og købere til ”Byens stærkeste hold” hos EDC i Horsens”.

Lars Ree
Ejendomsmægler, MDE
Mobil: 42 51 00 48
E-mail: lare@edc.dk