Lotte har sin daglige gang i butikken på Strandkærvej i Horsens. Lotte har været ansat hos EDC Ejendoms Centret siden 1. april 2015 som sagskoordinator. Hun har både arbejdet med før- og eftersalg i boligafdelingen, hvor hun har siddet med sagerne fra første møde med kunden, til udarbejdelse af købsaftaler samt skøder og refusionsopgørelser. I dag er Lotte ansat i projektafdelingen, hvorfra hun blandt andet arbejder med nybyggeri, lejlighedsprojekter og grundsalg.

Lotte er uddannet revisor HD-r, og har 4 års erfaring fra branchen, hvor hun blandt andet har arbejdet med både virksomheds- og privatøkonomier.

Kundetilfredshed har høj prioritet hos Lotte, og hun arbejder derfor meget fokuseret på at give den bedste service for både sælger og køber gennem hele forløbet. Hun arbejder struktureret og pligtopfyldende, og har et godt overblik i stressede situationer.

”Det er vigtigt for mig at lære nyt og udvikle mig indenfor mit arbejdsområde, så jeg altid kan levere den bedste service til kunderne.”

Lotte Lykke Nielsen
Ejendomsmægler, MDE, Projektsalg og HD-r. (Barsel)
Mobil: 24 79 72 87
E-mail: lotniel@edc.dk