Ejendomsmægler, MDE

Simon er ansat i EDC Ejendoms Centret A/S som ejendomsmægler, MDE. Simon blev færdig som ejendomsmægler i januar 2013 og efterfølgende registreret i Dansk Ejendomsmæglerforening den 1. marts 2013. Du møder ham i vores afdeling på Nørregade i Horsens, hvor han er daglig leder, og arbejder med alt lige fra den første kontakt med kunden til ejendommen er solgt.

Simon har gennem mange år på arbejdsmarkedet været vant til en stor kontaktflade og har opbygget erfaring med kundekontakt og rådgivning.

Simon er opvokset i Horsens og har derfor både et godt lokalkendskab samt et godt netværk.

For Simon er tillid og troværdighed i sammenspil med en høj service og professionel rådgivning vigtige – både køber og sælger skal føle sig trygge gennem hele forløbet hos os fra første møde til underskrifterne er sat på købsaftalen. Han er typen, der finder vejen i stedet for at se hindringerne, og sætter en dyd i at løse opgaverne professionelt… og til tiden!

”Min mission er at yde den bedst mulige rådgivning for kunden og finde den bedste løsning for netop dem og deres behov. Ydermere at kunden er tryg ved at have mig som rådgiver og behandler af deres sag.”

”Jeg ved, succes opnås ved vilje, hårdt arbejde og engagement, og netop den overbevisning følger mig i alt, hvad jeg foretager mig.”

Simon Haagen Hansen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
Mobil: 60 11 07 85
E-mail: shh@edc.dk