Det kan være meget omfattende at sælge en andelsbolig, eftersom der er meget, der skal tages stilling til. Men hvis du vælger at sælge din andelsbolig igennem EDC Ejendoms Cen-tret A/S, får du et godt udgangspunkt, når du skal sælge. Vores mæglere er lokalkendte i områderne og har erfaringer med salg af andelsboliger og foreningernes sammensætning.

Vi kender køberne og ved, hvad de efterspørger ved en andelsbolig. Vi kan derved garantere dig en professionel og sikker handel, hvis du vælger en af vores mæglere. Det er en unik mulighed og sikrer et godt og professionelt salg og køb.

Vi er et hold på flere mæglere, der vil samarbejde med at få din bolig solgt. I Horsens områ-det vil din andelsbolig blive vist på Strandkærvej og Sønderbrogade. Mæglerne fra begge butikker vil derved kende til din andelsbolig, og du vil få et rigtig godt udgangspunkt til at få din andelsbolig solgt. Mæglerne i Odder, Beder og Juelsminde vil også nemt kunne finde informationer vedr. din andelsbolig og omvendt. Vi er derfor et bredt team fra et stort område af Østjylland, der samarbejder.

Vi har stor fokus på kundetilfredshed og ønsker derfor, at du kommer godt videre. Går du og overvejer at købe eller sælge din andelsbolig så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale.

Derfor skal du vælge EDC Ejendoms Centret A/S

  • Vi har mere end 34 % flere besøgende på edc.dk end den næst største boligportal
  • Vi træffes og fremviser 7 dage om ugen
  • Unik fotopakke med mulighed for at få 3D plantegning, designe køkken og indrette bolig
  • Åbent hus med tilmelding – så ofte du vil
  • Følg dit salg på Mit EDC – og følg med i hvor mange, der ser din bolig, samt aftaler og tilbagemeldinger på fremvisninger og åbent hus
  • Danmarks største køberkartotek med specifikke ønsker
  • Udstilling i flere butikker og præsentation på storskærm
  • En bred markedsføring i forskellige medier
  • Synlighed med EDC Onlinepakke
  • Vi tilbyder total solgt eller gratis (undtaget lovpligtige rapporter)

Helt enkelt er vi byens stærkeste hold til at sælge din bolig

Hos EDC Ejendoms Centret A/S arbejder vi 100% for, at du skal opleve en kompetent og professionel behandling med fokus på dig og dit salg. En bolighandel er forbundet med man-ge forskellige regler og arbejdsgange – alt det sørger vi for bliver overholdt, så du føler dig i trygge hænder. Du kan regne med en mægler, som følger op på aftaler, tager initiativer og som løbende evaluerer forløbet med dig. Vi sikrer dig en kvalitet og effektivitet, som du ikke finder andre steder.