Den bedste start på salget... få et GRATIS EDC Salgstjek

Første skridt i dine overvejelser om at sælge boligen er at få en professionel vurdering. Et EDC Salgstjek er en grundig vurdering af din boligs salgspris – og mere til:

  • Beregning af dit overskud
  • Forslag til hvad du kan gøre for at gøre boligen "helt solgt"
  • Grundig information om alle sider af en god bolighandel

Naturligvis har vi Solgt eller gratis.

Mange boligsælgere har i dag et ønske om ekstra tryghed i salget. Hos EDC kan du vælge mellem flere salgsformer. Vi har ”Solgt eller gratis”, selvsalg, medsalg eller totalsalg. Der er således 4 forskellige salgsmodeller at vælge imellem hos EDC.

EDC Totalsalg – med 'Solgt eller gratis'

Dette er den fulde pakke, hvor mægleren sørger for alt. Der skal ikke betales for EDC-mæglerens arbejde (salær), hvis boligen ikke bliver solgt inden for den aftale tid. Sælger vi boligen inden for den aftalte tid, betaler du for den aftalte annoncepakke samt salær til mægleren.

Man kan betragte ’Solgt eller gratis’ som et forsikringsprincip, hvor de boliger, der bliver solgt, betaler for de, der ikke bliver solgt. Princippet kan være en god løsning, hvis man ønsker at have sikkerhed for sine omkostninger i tilfælde af, at ejendommen ikke sælges. Hvis ejendommen derimod bliver solgt, er det typisk en dyrere løsning.

Bemærk: Udgifter til lovpligtige attester og anden dokumentation er ikke omfattet af ’Solgt eller gratis’. Tilstandsrapport, elrapport og energimærke betaler boligsælgeren direkte til den byggesagkyndige, der udfører opgaverne.

EDC Totalsalg – med markedsføring efter regning

Igen den fulde pakke, hvor mægleren sørger for alt. Forskellen er, at du har valgt at betale for annoncer og markedsføring - uanset om boligen sælges eller ej.

Bliver ejendommen solgt inden for de første 6 måneder, vil det være billigst at vælge at betale efter regning. I denne forbindelse skal du overveje, om boligen vil være nem at sælge, eller om der er tale om en mere speciel ejendom, der kræver en længere salgsperiode. Generelt er det den almindelige familiebolig, der sælges hurtigst.

EDC Medsalg

Vil du spare på udgifterne, og har du tid og lyst til at gøre en del af arbejdet selv, kan du vælge ’EDC Medsalg’, hvor du selv fremviser boligen. Alle øvrige opgaver og ansvaret for at handlen forløber korrekt, sørger EDC-mægleren for. Prisen for ’EDC Medsalg’ er 34.995 kr. (vejl.).

EDC Selvsalg

Har du selv fundet en køber til boligen, og er I enige om pris og vilkår for handlen, kan EDC-mægleren sørge for, at alle papirer i handlen håndteres korrekt. Prisen er omkring en fjerde-del af et normalt salær.

Kontakt os allerede i dag og lad os få en snak om dine muligheder.