...vi har lidt mere at byde på.

EDC Ejendoms Centret A/S har siden 2000 været ejet af Christian Højgaard Nielsen og Alex Mandrup Paulsen. Firmaet er vokset støt, og i dag er vi 10 butikker.

Vi dækker området fra Vejle til Århus med en perfekt strategisk placering af butikker i Horsens Centrum, Horsens Syd, Juelsminde, Odder, Beder, Brædstrup, Tørring, Skanderborg, Ry og Samsø.

Dette giver os en stor dækning geografisk set og med kendskab til lokalområdet og mange års erfaring i branchen, er vi din lokale garant for en professionel rådgivning i bolighandel og finansielle spørgsmål.

Udover EDC ejer vi også Feriepartner Odder-Juelsminde, Ebeltoft og Samsø, hvor vi har ca. 500 sommerhuse til udlejning. Dette gør, at vi til vores sommerhussælgere også kan tilbyde udlejning på attraktive vilkår. Vi har siden begyndelsen levet op til vor vision om at være et firma, der konstant udvikler sig og udvider sine forretningsområder - vi har flere boligbutikker, ejerlejlighedsbutik, fritidsbutik og en erhvervs/projektafdeling. Samtidig kan vi som en del af Danmarks største mæglerkæde tilbyde en slagkraftig og synlig markedsføring af din bolig, hvis du skal sælge. Vi kan også tilbyde dig finansiering og forsikring til konkurrencedygtige priser. Alt dette gør os til din samarbejdspartner, når du skal sælge eller købe bolig.

Vi er en selvstændig virksomhed, som er medlem af Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC og Dansk Ejendomsmæglerforening.