Koncept

Hos EDC Ejendoms Centret A/S har vi gennem mange år opbygget stor erfaring med at handle liebhaverejendomme. Vi har et stort og solidt netværk og en bred kontaktflade, hvilket giver os en unik mulighed for at fange de rigtige købere.

Liebhaverejendomme kræver en helt særlig markedsføring, som viser ejendommenes særpræg. Vi har derfor udviklet et eksklusivt koncept til vores liebhaverejendomme, som vi kalder ”Eksklusiv”. Vi har bl.a. et smukt og stilfuldt annoncekoncept med flotte billeder, og vi kan ved hjælp af en nøje tilrettelagt mediestrategi sikre din liebhaverejendom den optimale eksponering i både lokale og regionale medier. Desuden udarbejder vi gerne eksklusivt salgsmateriale, der fanger sjælen i din ejendom. Tal med mægleren om dine muligheder.

Vores brede erfaring og forståelse for at handle liebhaverejendomme gør os til det seriøse valg af mægler til salg af din liebhaverejendom.

Hvorfor vælge EDC Ejendoms Centret A/S

  • Vi har et stort netværk og et suverænt lokalkendskab
  • Vi har stor erfaring med at handle liebhaverejendomme
  • Vi har et specielt koncept med fokus på din ejendom
  • Vi yder effektiv markedsføring gennem annoncering – både lokalt og regionalt
  • Vi giver mulighed for unikt salgsmateriale, der fanger sjælen i din ejendom

Hvis du har planer om at købe en perle af en ejendom, eller har du en helt speciel ejendom, som du overvejer at sælge, så kontakt os, og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.