Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Alex er ejendomsmægler, MDE og indehaver af EDC Ejendoms Centret A/S, EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S og Feriepartner Odder - Juelsminde - Samsø.

Alex er født og opvokset i Horsens og har et stort lokalt kendskab til Horsens og omegn. Han er oprindeligt uddannet kommis og er officer af reserven i Den Kongelige Livgarde. Alex startede som ejendomsmægler i 1998 og afsluttede i år 2000 uddannelsen som ejendomsmægler.

Alex er aktiv i det lokale erhvervsliv og er bl.a. formand for den lokale mæglerforening samt næst formand i Dansk Ejendomsmæglerforening, dels fordi han mener, det er vigtigt at bidrage til branchen, dels for at påvirke udviklingen.

Han er også aktiv i fritiden, som udover familien bliver brugt på løb, cykling, golf og sejlads. Der er altid aktivitet omkring Alex, som har det bedst med mange bolde i luften.

Alex er en udpræget ledertype med en stærk vindermentalitet. Han går gerne foran og viser vejen. Alex er en idémand, der griber chancen og tænker i muligheder frem for hindringer - han står for udvikling og innovation. Alex arbejder ud fra dyder som disciplin, ærlighed, troværdighed og drives af udvikling. Han har en solid erfaring inden for såvel privatboliger som erhverv, projektudvikling og nybyggeri.

“Horsens har været i en rivende udvikling gennem de seneste mange år med mange nye projekter. Der er dog fortsat utallige muligheder for at udvikle nye og eksisterende områder i byen. Som en professionel samarbejdspartner ser vi frem til at kunne være med til at præge og udbygge byen, således at den forbliver en by med positiv omtale."

Alex Mandrup Paulsen
Ejendomsmægler, MDE, Indehaver
Mobil: 20 20 91 94
E-mail: alex@edc.dk