Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

Kurt er ejendomsmægler samt valuar og er daglig leder af vores afdeling i Odder. Kurt varetager arbejdsopgaver inden for salg, vurdering og rådgivning tillige med administration og ledelse. Han er dagligt at træffe både i afdelingen i Odder og i afdelingen i Beder. Kurt handler alle typer fritids- og helårsboliger tillige med liebhaverejendomme, andelsboliger, erhvervsejendomme og boligudlejningsejendomme samt projekter. Kurts erfaring og know-how gør ham til en stor force for både firmaet og vore kunder. Kurt er endvidere landbrugsspecialist og har god erfaring med at handle nedlagte landbrug og landbrug.

Kurt har en bred erhvervserfaring som selvstændig erhvervsdrivende og en mellemlederuddannelse inden for forsvaret. Han har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2001.

Kurt har et gåpåmod og en energi udover det sædvanlige. Han lader sig ikke bremse af et nej. Hvis han har fornemmelsen for en mulig løsning forude, arbejder han målrettet for det.

Kurt kører efter princippet: ”Se muligheder frem for forhindringer - lad os komme videre”.

”En ordentlig og redelig handel for både køber og sælger ligger mig meget på sinde. Kunderne kan altid regne med, at jeg gør det absolut bedste for dem”

”Jeg ønsker i alle sammenhænge at skabe gode relationer, der bevirker positiv omtale af mig og min virksomhed”

Kurt Birger Svit
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Mobil: 40 25 30 61
E-mail: kurt@edc.dk