Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, HD-f

I sommeren 2007 etablerede Lars Tygesen, sammen med Christian Højgaard og Alex Mandrup Paulsen, EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S. Missionen var – og er fortsat – at drive en fuldservice erhvervsmæglerforretning med stort fokus på løsning af kundens opgaver.
Dette er til fulde opfyldt, og EDC Erhverv er i dag en af områdets foretrukne erhvervsmæglere.

Lars Tygesen er oprindeligt uddannet bankmand og har gennem 12 år i den finansielle sektor oparbejdet et stort kendskab til finansiering af ejendomme, herunder mulighederne for risikoafdækning og optimering af finansieringsformerne. Den viden bruges i dag, blandt andet til at sparre med ejendomsinvestorerne omkring optimering af deres investeringer.

Lars er en aktiv netværker og er blandt andet medlem af Round Table Danmark, AC Horsens Handelsnetværk, EDC’s erhvervsdivisionsledelse m.fl. Han har et stort kendskab til lokalområdet og områdets erhvervsledere – og omvendt kender de også ham.

CV’et indeholder blandt andet en HD i finansiering samt uddannelsen til ejendomsmægler med heraf følgende medlemskab af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Privat bor Lars i Horsens og fritiden bliver blandt andet brugt på kajaksporten, golf, løbeture og ikke mindst samvær med venner og familien.

Kontakt Lars for en drøftelse omkring erhvervsmarkedet og dine muligheder.

Lars Tygesen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, HD-f
Mobil: 61 20 44 20
E-mail: lt@edc.dk